Jäseneksi?

Yhdistyksemme jäseneksi pääsevät yhtä hyvin niin koti- kuin rotukissoistakin kiinnostuneet. Jäsenmaksuasi vastaan saat Kissa-lehden sekä POROK:n oman jäsenlehden, Kissankellon. Tervetuloa POROK:n jäseneksi!

Jäseneksi voit liittyä oheisen linkin kautta: Omakissa -järjestelmässä ja valitse sieltä "Hae jäsenyyttä jäsenlomakkeella". Tämän jälkeen sinulle lähetetään jäsenmaksulasku sähköpostitse.

Kasvattajat voivat liittää uusia jäseniä myös itse suoraan Omakissassa oman kasvattajanimen alta.

Jäsenmaksut 2019

Kaikki vanhat jäsenet, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa Omakissassa, saavat jäsenmaksulaskun sähköpostiinsa vuoden vaihteen jälkeen. Toivomme, että ne, jotka eivät sähköpostiosoitettaan ole vielä ilmoittaneet, tekisivät sen mahdollisimman pian osoitteeseen svetlana.angesleva.porok@POISTAgmail.com.
Mikäli käytössäsi ei ole sähköpostia, voit maksaa jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI52 1107 3000 6565 16 käyttäen viitettä 3366. Jos maksun maksaa joku muu kuin jäsen itse, ilmoitathan asiasta jäsensihteerillemme (svetlana.angesleva.porok@POISTAgmail.com tai 050 351 9223). Muistathan maksaa jäsenmaksusi 15.1.2019 mennessä, jotta jäsenyytesi jatkuu katkeamatta.

Varsinainen jäsen 22€
Varsinainen jäsen - ei Kissa-lehteä 15€
Eläkeläisjäsen 14€
Nuorisojäsen (alle 15v) 14€
Perhejäsen (ei postia) 8€
Kasvattajan maksama lahjajäsenyys uudelle jäsenelle 12€